Klädkollektion, Mode, Passform

Möte med designer

Hej!

Imorgon har jag ett möte med designer Lotta Niemi som hjälper mig att nå min dröm om en ny klädkollektion för de som sitter ner. Det känns oerhört bra och kul att vi nu skall sätta igång igen efter sommaren. Vi skall vid vår träff imorgon planera hur vi ska gå vidare i arbetet som ju än så länge är i startgroparna. Det som är klart i kollektionen är jackan och finbyxan. Det som återstår för Lotta att sy upp är de jeans som skall finnas med i kollektionen. Jag är så taggad inför morgondagens möte. 😊

Jag hade planerat att jag i den bästa av världar skulle börja sälja mina kläder i början på nästa år men så kommer det tyvärr inte att bli. Det är så mycket som har stått stilla nu under våren på grund av Corona så allt har fått skjutas på framtiden. Nu känns det ändå lite som att samhället håller på att gå tillbaka till någon form av mer normalläge och jag (och så klart alla andra) hoppas nu att det inte blir fler utbrott så att vi alla kan få återgå till våra arbeten och annat. Nu är planen som jag hoppas på att försäljningen av mina kläder kommer att sätta gång någon gång under nästa år (2021).

Jag behöver din hjälp;

Det jag dock redan nu vet är att jag behöver din hjälp om du är man eller känner någon man som skulle kunna vara intresserad. Jag behöver hitta manliga modeller som är villiga att prova mina kläder under överseende av mig och Lotta Niemi på hennes ateljé. Jag har annonserat på FaceBook men det är inte så många som vill ställa upp så därför ställer jag nu även frågan här.

De som vill agera modeller skall vara män i rullstol men lika gärna icke rullstolsburna. Så om du bor nära Karlshamn, är man, och vill vara modell så skicka ett mail till mig på adressen mikaela@wheelwear.se och märk mailet med MODELL så får du uppgifter av mig om hur du kontaktar Lotta och bokar in ett möte med henne.

OBS! Du som vill agera modell måste ha storlekarna XL i jacka och 50 i byxor för att detta skall fungera.

Kram