Mode, Passform, Tips

Moha Frikraft gör nytta

Hej!

Jag är glad att det finns modeller som sitter i rullstol. Jag har tidigare pratat om Moha Frikraft och att hennes bilder är super snygga. Jag tycker att hon är fotogenisk och det syns att hon älskar kameran. Detta är ett viktigt ämne som hon tar upp på sin blogg och ett ämne som även jag också brinner för. Att vi är lika mycket värda oavsett hur vi ser ut, etnisk bakgrund, funktionshinder eller sexuell läggning. Det behövs modeller idag som sitter i rullsol, är mulliga samt att modeller inte nödvändigtvis behöver vara trådsmala. Hur många av oss är så trådsmala?! bitcoin för

Att klädindustrin behöver förändras och att det ska finnas kläder för alla oavsett hur vi ser ut. Alla vill ju kunna följa mode och trender. Det har Moha visat tillsammans med Tomas att med små steg så når vi dit. Precis som Moha också tar upp på sin blogg och som jag också vill med min blogg är att förändra samhällsidealen!

Det har kommit fler efter Moha som också vill vara modell och som sitter i rullstol. Det glädjes mig att det finns fler som vill vara modeller och som sitter i rullstol!!

pysselbutik online  Pedagogik för barn online  köpa choklad online chokladspa.eu

Tack Moha för att du skapade en ny trend, och hoppas att vi ser fler fina bilder på dig i framtiden.

Bilderna har Tomas “Genusfotografen” Gunnarsson tagit på Moha!

(Bilderna är hämtade från Moha Frikrafts blogg)