Jag, Klädkollektion, Mode, Passform, Tips

Modeller

Hej!

Igår hade jag ytterligare ett par personer som agerade modeller och kom och provade kläderna från min kollektion. Jag har de senaste veckorna haft ett ganska stort antal “modeller” som har testat mina kläder och så oerhört mycket positiv feedback från dem alla. Alla som har provat kläderna från kollektionen säger att de är så snygga och bekväma, vilket glädjer mig något oerhört. Så just nu svävar jag lite på moln av all positiv respons. Under denna resa med modellerna så finns det dock några små detaljer som jag och Lotta insett att vi måste justera nu när modellerna har sagt sitt. Så just det blir nu nästa steg. Att vi fick in all denna feedback från modellerna var naturligtvis en av de största anledningarna till att vi ville ha modeller att testa dem på innan vi gjorde dem helt färdiga.

När allt sedan är helt klart så tar arbetet med att åka runt och besöka fabriker vid. Jag har naturligtvis redan börjat kika efter lämpliga fabriker och i dagsläget hittat två stycken som båda ligger i Malmö. Det tycker jag är väldigt smidigt då Malmö inte ligger allt för långt bort, vilket underlättar om man till exempel skall ha möten med dem. Då kan man åka ner dit och ha möten med båda på samma dag och ändå komma hem i någorlunda tid. Som jag skrev i mitt inlägg om kollektionen, att jag har agenda 2030 i tankarna när jag tar fram kollektionen, är något som är oerhört viktigt för mig då miljön och att vi skall ta vara på jordens resurser alltid har varit viktigt för mig. Du kan läsa mer i mitt inlägg om kollektionen här.

EFTERLYSNING! Jag har ju här ovan skrivit om de modeller som varit hos mig och testat mina kläder men saken är den att jag väldigt gärna tar emot flera som vill testa dem. Jag tar såklart emot alla typer av modeller, men söker nu specifikt efter personer som sitter i rullstol. Detta för att hur det än är så är det de som är den prioriterade målgruppen för dessa kläder och helt enkelt de som jag i första hand vänder mig till med min kollektion.

Modeller

Idag efter att de båda modeller som var inbokade idag hade provat kläderna så hade jag och Lotta ett möte med Annica Hammar från Näringslivsenheten i Karlshamns kommun. För ett tag sedan var jag inbjuden av just Näringslivsenheten till att vara med på invigningen av den nya “Ladan” på Eriksberg vilt och natur. Under dagen där så anordnades det en tipspromenad, så nu när Annica kom förbi idag för att göra ett företagsbesök så hade hon med sig en vinst som jag hade vunnit på denna tipsrunda. Jag vann ett presentkort på 500:-. Du kan läsa mer om invigningen på Eriksberg vilt och natur här.

Kram