Mode

Mode och trender + lite forskning

Hej!

Hur ser du på mode och trender? Är det viktigt för dig vad du har på dig?

Jag sökte på mode och trender för rullstolsburna och fick knappt några träffar alls utan fick endast träffar på det som jag har skrivit själv. Jag tycker att det är konstigt att det inte finns artiklar som är riktade till personer som sitter i rullstol. Som jag har skrivit tidigare så vill ju så klart alla följa mode och trender oavsett om du sitter i stol eller ej. Jag menar att det som står i artiklarna om mode och trender det måste gälla alla! Jag skulle vilja att det finns mer forskning på området för då kommer marknaden att förändras och så småningom så kommer kläder för rullstolsburna att säljas i vanliga klädbutiker.

Oavsett om vi vill eller ej så blir vi bedömda utifrån vilka kläder som vi har på oss, vilket jobb vi har och vem vi umgås med. Detta gör vi medvetet eller omedvetet. Läste en artikel från SvD att 2010 hade svenskt mode en rekordförsäljning på 11,3 miljarder kronor utomlands.. Du kan läsa artikeln här.

Till sist så skulle jag vilja fråga dig som läser min blogg om detta med att sälja kläder för människor i rullstol i vanliga butiker, vad tycker du? Har du köpt kläder på internet och vad tycker du om det? Skriv gärna till mikaela@wheelwear.se eller diskutera här på min blogg.

Kram