Mode

Marknaden – ett steg närmare

Jag har ringt till olika företag och frågat om dom kan tänka sig att ha kläder som är anpassade för personer som sitter i rullstol. Jag vet att Lindex kommer att skrota sitt plus size sortiment och ha det i det vanliga sortimentet.. storlekarna kommer att vara från XS till 3XL. Du kan läsa artikeln här från Aftonbladet. Hoppas att andra klädkedjor tar efter! Om en butik förändrar sitt sortiment så tar andra efter. Det handlar om att butiker inte vill förlora sina kunder och är mån om att utbudet är vad kunden förväntar sig att det skall vara.

Jag har ringt till följande företag och nu inväntar jag svar från dom

  • H&M
  • KappAhl
  • Dressman
  • Lindex

Responsen från när jag ringde var att dom tycker att det var en intressant fråga, och ville titta närmare på det. Jag har kontakt med företagen och jag kommer att publicera svaren så fort jag har fått in alla svar från företagen.