Mode

Marknaden – ett steg närmare del 3

Jag förstår inte hur snäv marknaden är och varför det inte finns kläder för personer som sitter i rullstol. Jag vet om att jag har ställt frågan många gånger. Idag pratade jag med en vännina till mig och hon berättade att hennes man också har problem med att hitta kläder och jackor. Han sitter också i rullstol och har nästan samma skada som Kristoffer.

Jag tog fram “telefonkatalogen” och har tagit kontakt med;

  • Filippa K
  • House of Dagmar
  • Bea Szenfeld
  • Johan Lindeberg

Nu väntar jag på svar. Det finns ju en marknad men varför ser ingen den. Det finns kläder för personer som är överviktiga och enligt WHO så finns det 800 000 personer i Sverige som är överviktiga. Det finns kläder i vilken klädbutik som helst och då borde det finns kläder för personer som sitter i rullstol med.. Eller?!