Föreläsning, Jag, Nyhet

Många tankar

Framåt trots motgångar: En ny början

Många tankar och det är en märklig känsla , att stå mitt i ruinerna av ens dröm och ändå känna en glöd av hopp inom sig. De senaste dagarna har varit en virvelvind av känslor för mig. Att möta konkursen och se min vision krossas har varit hjärtskärande, men mitt i allt detta kaos har jag inte låtit mig slukas av förtvivlan. Nej, min dröm lever fortfarande, pulserande och oförstörd.

Tanken på att rullstolsburna också ska ha tillgång till snygga och moderna kläder har blivit min passion, min livslinje genom dessa svåra tider. Konkursen har inte slagit sönder denna dröm; den har bara gett mig nya perspektiv och drivkrafter att kämpa ännu hårdare för det jag tror på. För varför skulle någons stil och självuttryck behöva begränsas av en rullstol?

Många tankar
Mikaela Lastre

Planera min föreläsning

Nu, mitt i denna omvälvande tid, är jag fast besluten att ta steg framåt. Jag befinner mig i processen att planera och skriva min föreläsning om mode och kläder för rullstolsburna. Varje ord jag skriver är ett steg närmare att förverkliga min vision. Lokaler har blivit bokade, samarbeten har blivit knutna. Det är som att bitarna faller på plats trots den turbulens jag befinner mig i.

köpa te online finakarolina.se Elallergi och andra allergener folketsvilja.se

Ett samarbete med ett biljettföretag har också tagit form, vilket ger mig möjligheten att komma ut och möta er, mina kära läsare och supportrar. Att få dela mina tankar och visioner med er är något jag längtar efter med varje fiber i min kropp.

Så vad kommer att hända nu?

Svaret är enkelt: jag kommer att fortsätta att kämpa, att skriva och att föreläsa. Jag kommer att använda denna erfarenhet som bränsle för att driva mig framåt, oavsett hur många hinder som dyker upp på vägen. För jag vet att min dröm är värd att kämpa för, och jag är redo att ta mig an vad som än kommer min väg.

Så låt oss fortsätta denna resa tillsammans, med hoppet som vår ledstjärna och drömmarna som vår kompass. För framåt är det enda sättet att gå, även när vägen framför oss verkar dunkel och osäker.

Tack för att ni fortsätter att tro på mig och min vision.

Kram