Butik, Klädkollektion, Mode, Nyhet

Butiken “kläder för alla”

Butiken “kläder för alla” är först ut med att sälja anpassade kläder

Med stolthet kan jag nu berätta att butiken “kläder för alla” är den första butik som säljer kläder för rullstolsburna. De har tagit in vår klädkollektion HUMAN och skall alltså sälja den i sin butik i Mariannelund. Jag hade som ett utav mina mål när jag startade Wheelwear att designa kläder för rullstolsburna som skulle säljas i en fysisk butik så att även denna målgrupp kunde få möjligheten att se, känna och klämma på de plagg de ville köpa istället för att bara handla via internet. Nu har alltså detta mål uppfyllts vilket jag är oerhört stolt över.

Tänk att vår klädkollektion är den första i världen med anpassade kläder som nu finns att köpa i en fysisk butik. Visst finns det en del som gör kläder som både är anpassade och inte är anpassade, men dessa kläder säljs inte i en fysisk butik utan bara på internet.

Butiken "Kläder för alla"
Klädkollektion HUMAN
Butiken "Kläder för alla"
Klädkollektion HUMAN

Semestertripp till Mariannelund i sommar kanske?

Butiken “Kläder för alla”  hittar ni på Centralgatan 2, i Mariannelund. Butikens öppettider är Lördag 11-13, Måndag 17-19 eller efter ök. Om du vill besöka butiken eller har frågor så kan du nå ägarinnan Maria på nummer 0723-507 570.

Har du inte vägarna förbi Mariannelund så kan du fortfarande hitta vår klädkollektion HUMAN i vår webbutik på Wheelwear.se. Om du har frågor om kollektionen så kan du nå mig Mikaela på nummer 0454 10 300. Vi har telefontid måndag till fredag mellan 9 -15. Vill du besöka vårt lager så finns vi på Munkahusterminalen, Tenngränden 4 i Karlshamn. Önskar du att komma förbi vårt lager så hör av dig och boka in en tid.

Detta med vår kollektion i den fysiska butiken är en dröm som har gått i uppfyllelse. Men vi har många drömmar kvar att uppfylla så vi fortsätter vårt arbete med oförminskad kraft. För mig är det viktigt att rullstolsburna har samma möjligheter när de vill köpa kläder som de som inte är rullstolsburna. Kläder säger så mycket om oss människor och är en viktigt del i våra liv. Detta har jag pratat mycket om på bloggen och har du inte redan gjort det så kan du läsa mina tidigare inlägg här.

Kram