Intervju, Mode

Intervju med Moha Frikraft

Hej!

Jag har gjort en intervju med Moha Frikraft och här är hennes svar på mina frågor om mode och kläder för personer som sitter i rullstol. Jag skickade frågor till henne som hon sedan svarade på och skickade tillbaka till mig. Tack Moha för att du tog dig tid att svarade på mina frågor.. 

  • Vet du om det finns en fysisk butik som säljer kläder för personer som sitter i rullstol?

Ingen aning faktiskt.

  • Vart köper du dina kläder?

Oftast så vet jag vad jag vill ha för kläder och för mig så spelar det ingen roll vad det är för butik. Rullar oftast in i en butik och ser jag något som tilltalar mig så köper jag det.

  • Tycker du att det är svårt att köpa kläder som sitter bra?

Nej, faktiskt inte. Vet min stil och då tycker jag att det är lätt. Jag gillar däremot att designa kläder och syr gärna egna kläder med hjälp av mina personliga assistenter,  just nu ligger designarbiten på “hold” men jag vill komma igång snart igen.

  • Hur tycker du att kläderna sitter som du köper idag?

Se svaret på den föregående fråga.

  • Saknar du en butik som säljer kläder för personer som sitter i rullstol?

Jag vet faktiskt inte, tror inte det personligen. Tycker däremot att samhället ska acceptera alla så jag skulle vilja föra in kläder för alla. Inte bara att ha en butik för en målgrupp – då blir det diskriminering enligt mig.

  • Vilka kläder saknar du idag som inte finns på marknaden för rullstolsburna?

Vet ej!

  • Tycker du att det är svårt att köpa kläder på nätet?

Köper aldrig kläder på nätet!

  • Annat som du tänker på som du vill dela med dig av när det gäller kläder?

Jag följer min personliga stil oavsett om det är mode eller inte. Jag är jag, helt enkelt.

Kram