Mode

Imorgon ska jag på studiebesök

Imorgon ska jag åka till Malmö och gå på studiebesök på Tillskärarakademin. Jag ska träffa designers och ni kan se hela mitt studiebesök här på min blogg sen. 😉

Det som jag är nyfiken på är ifall designers pratar om kläder för personer som sitter i rullstol under utbildningens gång. Jag har läst om två designers som har startat kollektion men som inte finns kvar idag. Den ena är Frida Bard som hade kollektionen Estellefashion.se och Åsa Stenmark som inte heller har någon direkt kollektion kvar utan numera syr efter beställning. Varför funkar inte detta i Sverige? Marknaden finns och behovet finns. Jag får många mail från rullstolsburna som saknar kläder som sitter bra, och det som saknas mest är byxor och ytterkläder.

Jag ser framemot mitt besök imorgon och där jag kan ställa alla mina frågor om mode och kläder för rullstolsburna.