Tips

Ibland vill man slippa städning

Det kan vara roligt att städa ibland och ibland vill man även slippa att städa.

Har man mycket att göra så hinner man inte lägga tillbaka varor där man hämtade dem i från. Därför så finns det dagar då man kan behöva extra hjälpa och städa. Man kan också behöva hjälp med att hålla ordning och reda på allt i hemmet.

Enklast vore om man ägde ett hotell där städning och mat ingick. Tänk er själva hur bekvämt det hade varit att varje gång du kommer hem så är ditt rum städat. Du skulle kunna bjuda hem hur många vänner och bekanta som helst för städning och frukost ingår för dem också.

Släkt och vänner på besök

Att ha släkt och vänner som hälsar på kan vara trevligt. Det som är ett hinder det är på morgonen då du måste tänka på frukost åt dina gäster. Då kan det vara extra bra att äga ett hotell. Alla går då ner till frukost när de känner sig redo. Missar de tiden så kan de inte kräva frukost av dig för att de själva har blivit sena. För då finns det en tid de behöver anpassa sig till som faktiskt fungerar för de flesta människorna.

Hemstädning pris kan man också titta på även om det är ett hotell som behöver hjälp med städning. Man brukar annars ha anställda på hotellet som går igenom alla rum och städar.

Varje hotell borde ha ekologisk te

Frukost är den viktigaste måltiden på dygnet och då önskar gäster att de ska få ekologisk te till sin frukost. Man säger att i Sverige dricker folk mest kaffe. Det kan också bero på att när folk köper in te så köper de in det billigaste som folk kan vara utan också. Om ett hotell köper in mer exklusiv te som dessutom är ekologisk då skulle folk också satsa mer på te. Te skulle bli en helt ny kultur där man träffas också enbart för att prata om olika te sorter och på det ha en fin afternoontea.