Mode, Undersökning, Wheelwear

Har du tid att hjälpa mig

Hej!

Har du tid och lust att hjälpa mig med en grej? Jag gör just nu en enkätundersökning som skall hjälpa mig i arbetet med att lansera en helt ny klädkollektion för rullstolsburna. Det jag nu skulle vilja veta är hur du upplever de kläder som finns att köpa ute på marknaden idag. De svar som jag får in kommer att hjälpa mig i mitt fortsatta arbete. Jag hoppas att du kan avvara 2 minuter och svara på mina frågor.

TÄVLING! Jag kommer i samband med denna enkätundersökning att lotta ut 2 stycken t-shirts till er som besvarar den. OBS! Längst ner i enkät-formuläret så skriver du ditt namn, telefonnummer och vilken storlek som du vill ha på t-shirtent

För att delta i tävlingen och svara på enkätundersökningen så klickar du här

Vinnaren i tävlingen kommer att dras den 11/11 2020 och meddelas personligen. Jag kommer också att publicera de lyckliga vinnarna på min FaceBook sida. 

Har du tid att hjälpa mig?
Klicka på bilden för att delta i tävlingen

Varför göra jag denna undersökning 

För mig är det viktigt att veta hur du som är rullstolsburen upplever de kläder som finns på marknaden idag. Detta eftersom jag just nu är i full gång med att skapa en helt ny kollektion av anpassade kläder. Jag får massor av input från de som följer mig i sociala medier och på andra sätt och läser allt jag får med stor nyfikenhet. De svar jag nu förhoppningsvis kommer att få in från denna enkätundersökning kommer jag ha stor nytta utav och ta med mig i mitt framtida arbeta. Jag hoppas nu att ni vill hjälpa mig att svara på de frågor jag har. Vill du läsa svaren från mina tidigare enkätundersökningar så hittar du dem här.

Det som driver mig att göra kläder för rullstolsburna är min man Kristoffer. Jag vet hur viktigt det är för honom att ha snygga och moderna kläder på sig. När jag tidigare har gjort dessa enkätundersökningar så har jag sett att det är fler rullstolsburna som har problem att hitta schyssta kläder. Det är detta att ALLA har rätt till att ha fina kläder på sig som driver mig mer än något annat i mitt arbete.

För att påbörja att svara på enkäten, klicka här

Jag vill tacka för att du tog dig tid att svara på enkäten och önskar dig en fin torsdag

Kram