Butik, Nyhet, Tips

Händer lite nytt

Det händer lite nytt – Uppdatering av läget

Det är så kul när det äntligen händer lite nytt kring mitt arbete. En av de saker som hänt under de senaste veckorna är att jag har flyttat min domänadress till butiken och min gamla hemsida är nu nerlagd. Jag kände att den bara låg där utan att jag egentligen använde den så jag stängde helt enkelt ner den. Det andra är att jag nu har beställt lite nya produkter till min webbutik. Så om några veckor kommer jag att kunna presentera dessa nya produkter i Wheelwear butiken. Jag kan dock avslöja att det kommer en jättesnygg keps till butiken. Det efter att flera av er har önskat just detta. Så håll utkik i min webbutik så kommer dessa varor snart.

Händer lite nytt
En svart keps där det står Wheelwear på sidan och ett W fram på kepsen. Det är en av de nya produkterna som kommer in i Webbutiken inom kort.

Jag kände helt enkelt att det var dags för lite nytt i butiken. Plus att jag helt enkelt var tvungen att strukturera upp alla sidor som har med Wheelwear att göra. Därav alla dessa förändringar just nu. Jag hoppas verkligen att ni också kommer att uppskatta de nya produkterna lika mycket som jag gör. De är så snygga!

Klädkollektionens nästa steg

När det gäller klädkollektionen så händer det lite nytt även på den fronten. Det som har hänt är att mönstren är digitaliserade och alltså snart är redo att skickas till en fabrik för uppsömnad. Väl där är nästa steg att välja tyger och sedan är det “bara” att trycka på knappen och producera kläderna.

När jag startade detta projekt med en klädkollektion för rullstolarna så visste jag oerhört lite om de olika stegen som behöver gås igenom för att få ut en klädkollektion på marknaden. Som jag har skrivit tidigare här på bloggen så är detta en enorm lärdom för mig. Jag visste inte hur mycket arbete det var att ta fram en klädkollektion, men jag lär mig mer och mer för varje dag som går.

Om denna kollektion som snart är redo för marknaden går bra så kommer det i framtiden att lanseras både dam – och barnkollektion och olika accessoarer. Nästa gång jag skall ta fram en klädkollektion så vet jag betydligt mer om vad det innebär. Vid ett av alla enkätundersökningar som jag har gjort så har många skrivit att de önskar att jag tar fram ryggsäckar. Jag vet att när Kristoffer har ryggsäck som inte är anpassad för rullstolen så hänger den nästan i marken. Så ska de givetvis inte behöva vara. Så även detta är kanske något att titta på i framtiden.

Tack för hjälpen

Till sist så vill jag tacka alla som har svarat på mina enkätundersökningar och gett mig värdefull feedback. Jag läser allt och tar det till mig. Nästa steg är att utveckla en damkollektion. Om du är tjej och sitter i rullstol så ber jag härmed dig som har lust att skriva in till mig. Jag skulle vilja ha din åsikt om vad som fungerar och inte fungerar när det gäller dagens kläder. Vad vill du se i framtiden? Jag vill till en början ta fram en kjol eller klänning i damkollektionen. Min fråga till er tjejer/kvinnor är alltså – vad upplever ni som störst problem när ni vill ha kjol resp klänning på er?

Kram