Tips

Good news!

Hej!

Jag vill börja med att tacka alla som har skickat en ”krya på dig”-hälsning till mig.
Operationen gick bra och armen har läkt på riktigt bra.

Nu till den andra goda nyheten, förutom min arm alltså, Izzy Camille som är designer och grundare av webbutiken IZ Collection (som gick i konkurs för en tid sedan) har sedan konkursen jobbat med flera projekt och nu är det klart att hon kommer att samarbeta med silverts.com som är ett Torontobaserat företag som inriktat sig på specialsydda kläder och skor. De har varit verksamma i hela 87 år. Nu till hösten kommer deras nya kollektion att finna på silverts.com. Du kan besöka deras hemsida eller bläddra i katalogen som du enkelt kan ladda ner här. Silverts har kläder och skor till förmånliga priser och vill nu bredda sitt utbud med kläder som är anpassade för rullstolsburna . De bästa tycker jag är att de har insett att behovet finns och är stort.

När jag läste att IZ Collection hade gått i konkurs så blev jag lite orolig. Hur kan det komma sig att ett så etablerat klädmärke har gått i konkurs när de hade kunder över hela världen? Marknaden finns och behovet finns – eller vad tycker du?

Det är nu i vilket fall som helst bra att IZ Collections grundare finns kvar i branschen och att hon nu hittat en ny samarbetspartner. Nu ser jag framemot att se hur deras nya kollektion kommer att se ut till hösten. Det kommer jag givetvis att hålla utkik efter.

Kram