Jag, Tips

God jul på er alla!

God jul på er alla!

God jul på er alla! Idag är det alltså “lille” jul och imorgon är det julafton. Tänk vad tiden går snabbt. Jag har inte riktigt hängt med under december månad. Hur som helst så kommer jag nu att ta lite ledigt från allt i några dagar. Detta bara för att försöka att koppla av. Jag älskar mitt arbete, men det ska bli så skönt att bara ta det lugnt. Att bara umgås med familjen i några dagar ser jag fram emot. Köpa kaffe och te online eller köpa grönt te och rött te online.

Det har varit oerhört mycket jobb den senaste tiden. Så jag känner att jag behöver en paus och bara ta det lugnt. Förhoppningsvis också passa på att äta lite god mat och lite julgodis. Julen för mig handlar mycket om att umgås. Såväl med familj som vänner. Men vi får väl avvakta och se lite hur det blir i år. Med tanke på att Corona nu har börjat ta fart igen så vet man aldrig. Det är ju flera år sedan nu som vi hade en jul där vi kunde umgås på riktigt. Jag menar då fritt från restriktioner och annat. Det saknar jag. Men som sagt så kommer säkert Coronan tillbaka igen. I alla fall som det verkar just nu. Men under tiden så får vi förhålla oss till hur läget är. Helt enkelt försöka göra det bästa möjliga av det.

God jul på er
En röd kopp med varm choklad och grädde.

Vi hörs under mellandagarna

Som jag skrivit i tidigare inlägg så kommer kläderna att levereras i slutet av kommande vecka. Då kommer jag i första hand prioritera att ta kontakt med alla er som gjort förhandsbeställningar. Sen vill jag ju även så klart hålla er alla andra uppdaterade om vad som händer. Så därför kommer jag att göra ett eller ett par inlägg här på bloggen under mellandagarna. Ni är så många som skriver till mig och följer mig här på bloggen. Jag vill nu till sist bara rikta ett tack till er alla som följt mig under alla år.

God jul och var rädda om er. Vi hörs snart igen!

Kram