Mode, Orättvisa

Funderingar

Jag var på konsert för någon dag sedan och jag och min sambo satt på läktaren med andra funktionshindrade. Det som jag vill prata om är – att jag inte kunde sluta tänka på att dom också har problem med att hitta kläder. Jag har fått brev från er som följer mig och ni har berättat era historier om hur det är att hitta kläder. Det är problem! Jag frågade i och för sig inte dom som besökte konserten.. Det var inte läge för det, publiken var där för att se artisten..

Jag kan inte hjälpa det att jag går runt och tänker på hur det är för folk att köpa kläder. Jag har erfarenhet hemifrån och från er läsare. Ni har berättat berättelser om att ni inte blir sedda i affären från kassörskan till att inte få hjälp när ni köper kläder. Jag blir ledsen när jag läser era berättelser och att kläderna inte sitter bra. Det gör det inte lättare!!

Jag har fått lov att berätta i min blogg om en ung tjej som skulle köpa mjölk men kassörskan ignorerade henne och tog kunden som var bakom. Tjejen satte mjölken och sa tack för hjälpen och gick sedan ut från affären.

Vi är jämställda på vissa punkter men inte på alla. Det finns mycket att göra! Fortsätt att skicka in dina brev till mig. Jag läser alla brev!