Samarbete, Tips

Förra årets mode

Finns en butik som är utanför stan som har massor av fina kläder. De kläder som finns i denna butik påminner lite om 50 talet fast detta är bara märkeskläder.

Det är alltid folk i denna butik fast att de är långt ifrån centrum. För några år sedan fanns en liknade butik ute på landet som bara var öppet på onsdagar. Det låg i en villa ute i bondgården och var otroligt populär. Nästa alla kvinnor i den staden besökte denna butik som var 3 våningar.

När ägarna upptäckte att butiken gick bra så flyttade de butiken till centrala delen av den staden. Detta gjorde att butiken blev en i mängden. För priserna ökade och det fanns inget som utmärkte denna butik längre.

Sagt och gjort så gick butiken i konkurs och finns inte längre. Den första butiken med 50 tals kläder finns fortfarande men priserna är tok för höga. De som driver denna butik bör överväga elbolag som är billig tex Göta energi för då kan de sänka priserna på kläderna och på det sättet få in mer kunder. Kunder bryr sig mycket om priser på kläderna om de ska handla.

Du kan även då välja rörligt elpris beroende på vilket behov du har. Som företagare är det också bättre med rörlig elpris. För allt annat är också rörligt dvs du vet aldrig hur många kunder du får in en viss månad. Speciellt under Corona har det varit riktigt jobbigt för alla fysiska butiker. Butiken ovan säljer även livsmedel då de äger mark och odlar egen potatis och lök. De har även jordgubbar men jag anser att deras jordgubbar har lite väl överpriser. Väljer du elbolag som är billig har du även råd med deras jordgubbar så ät dem med gott samvete.

Tar du tex fast el får du 2 månaders gratis el och med dessa två månaders sparade pengar kan du handla mycket potatis och kläder i ovan butiker. Är du själva ägaren till butikerna så snälla dra ned priserna lite du ligger ändå så pass långt bort med låg hyra så ni har råd att sänka dessa kostnader.