Tips

Förfrågan från en läsare

Hej!

Jag har nu fått en fråga från en läsare och eftersom jag själv inte tycker att jag kan svara tillräckligt bra på denna fråga så vänder mig nu till er för höra om ni som följer denna blogg kanske kan komma med några tips och idéer gällande detta. Frågan jag fått lyder som följer:

“Min man är rullstolsburen, sedan ett drygt halvår. Vi är bjudna på bröllop och jag har sytt om hans svarta chinos så att de sitter bra. Nu gäller det kavajen.

  • Har du något tips om hur jag kan sy om den?
  • Är det bäst att öppna upp i ryggen och sy i kardborreband?
  • Kanske korta av ryggslutet som ändå inte syns?”

Om du som läser ovanstående frågor har något bra tips eller någon idé om hur man kan lösa det hela så skriv gärna en rad här på min blogg så att den som har skickat dessa frågor till mig får ta del av svaren.

Stort tack!

Kram