Mode

Finns det fysiska butiker som säljer kläder till rullstolsburna!

Jag letar febrilt efter om det finns kläder för rullstolsburna i en fysik butik MEN det som jag hittar är bara kläder på nätet. Tänker som så att i USA finns det butiker för allt mellan himmel och jord och då måste det finnas butiker som säljer kläder till rullstolsburna!!

Jag har nämnt tidigare att jag har hittat följande internetbutiker;

  • Izcollection
  • Silvets
  • Able 2 wear

Men jag kan inte hitta fysiska butiker och det måste det finnas någonstans på vår vackra planet. Om du har varit i en fysisk butik eller vet om att det finns så får du gärna skriva till mig och berätta. Det fanns en i Östersund men den har gått i konkurs. Det är synd! Jag vet om att Åsa Stenmark hade sin kollektion där. Har pratat med Åsa och numera så syr hon endast kläder efter beställning! Åsa berättade för mig att hon har haft en butik i Stockholm men att kunderna inte hittade dit. Varför är det så? Kan det vara att priset är högt eftersom kläderna tillverkas i Sverige? Men går det inte att sy kläder utomlands så att priset går ner? Varför ska personer som är funktionshindrade betala mer för kläder? Det förstår inte jag.