Mode

Fått svar från designers

Nu har jag fått svar från designers några av dom.

House of Dagmar – tycker att idéen är bra men finns inget intresse med att utveckla kläder för personer som sitter i rullstol.

Filippa K – Tycker också att idéen är bra men har inget intresse av att utveckla kläder som är anpassade för personer som sitter i rullstol.

Tråkigt att det är så! Svaren är detsamma oavsett om det är designers eller från klädbutiker. H&M har fortfarande inte svarat och jag tolkar det som att dom inte är intresserade. Kanske för att marknaden är liten eller att behovet inte finns.

Jag har inte fått svar från:

  • Bea Szenfeld
  • Johan Lindeberg

Jag tolkar det som att antingen så har dom inte sett mitt mail (hittade inget telefonnummer) eller att dom inte är intresserade av att designa kläder som är anpassade för personer som sitter i rullstol.

Nu står jag och stampar igen på ruta 1.. Varför ska det vara sån motgång. Har inte marknaden fattat att behovet finns. Vem jag än pratar med så tycker dom att min blogg är bra och har förstått att behovet finns. MEN varför fattar inte butikerna och designers det då? Även från er som läser min blogg får jag positiv respons om att min blogg gör skillnad. Nu gäller det bara att butikerna och designers också förstår att BEHOVET finns! Tillsammans kan vi göra skillnad!