Nyhet, Tips, Wheelwear

FANTASTISK NYHET!

Fantastisk nyhet och nystart

Efter en lång och kämpig resa så har jag nu en fantastisk nyhet och det är butiken är åter öppen. Jag har nu åter nycklarna i min hand från Kronofogden! Det här känns verkligen som en riktig seger och jag vill tacka er alla för ert tålamod och stöd under den här utmanande tiden. Ni är guld värda och jag är så tacksam för ert stöd.

Vi har inte nått hela vägen och har en bit kvar. Vill ni stödja oss så kan ni läsa om hur här nedan. köpa billiga sportkläder online halsovillan.se digital konst online hannele.se

Fantastisk nyhet
Rädda Wheelwear

Vill du stödja oss

🛍 Så vad väntar ni på? In och shoppa loss på www.wheelwear.se – era favoritprodukter är redo att bli era och sätta färg på vardagen!

Men, det finns också ett annat sätt ni kan vara med och stötta mig på denna spännande resa och hålla hjulen i rullning hos Wheelwear. Varje litet bidrag gör en enorm skillnad och är som en stråle av ljus i den utmanande situation jag befinner mig i.

💳 Swisha ert stöd till 123 392 83 06 eller använd Bankgiro: 5648-6566.

För er som önskar göra en extra generös donation på 1000 kr eller mer, har jag en speciell överraskning åt er. Ni kommer att få en exklusiv t-shirt när vi når vårt mål. Swisha eller sätt in 1000 kr eller mer och skicka sedan ert namn, adress, email, mobilnummer och önskad t-shirt storlek till hej@wheelwear.se. Er givmildhet inte bara räddar Wheelwear från detta knepiga läge utan stärker också den gemenskap vi har byggt upp tillsammans.

Tack för att ni är en del av denna fantastiska resa. Tillsammans är vi starka, och med er hjälp kommer Wheelwear att fortsätta blomstra!

Tack och TJOHOO för ert stöd!

Låt oss tillsammans fira denna nystart och se fram emot många glada stunder med Wheelwear! Med detta vill jag önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Kram