Samarbete, Tips

Digital redovisningsbyrå

I samarbete med Safe Accounting 

En digital redovisningsbyrå som har kunder över hela landet

Safe Accounting är ett certifierat ekonomi – och konsultföretag i Stockholm. Konsulterna som arbetar på byrån har stor yrkeskunnighet och har många års erfarenhet inom branschen. De har kunskaper och expertis för att hjälpa just ditt företag. Vill du ha en långsiktig samarbetspartner och fokusera allt på din framgång så är Safe Accounting rätt partner för just dig. De har många kunder, i såväl stora som små företag, och har i många år hjälpt till att göra det enklare för sina samarbetspartners och deras olika verksamheter att hålla sig till det ekonomiska regelverk som finns och därigenom fatta rätt beslut för det enskilda företaget.

Olika tjänster de kan erbjuda sina kunder

  • Bokföring
  • Redovisning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Starta företag
  • Deklaration
  • Lönehantering
  • Trafiktillstånd
  • Rådgivning
  • Räkna ut ditt pris här

Det ska vara enkelt att driva företag

Eftersom företag som Safe Accounting erbjuder flexibla tjänster och konsulttjänster så blir det också betydligt enklare att driva företag. Många tycker att bokföring är jobbigt och verkar svårt och man är inte beredd att lägga den tid på det som krävs. Just därför erbjuder Safe Accounting individuell hjälp så att du som företagare kan fokusera på helt andra delar av din verksamhet istället.

Tro mig, jag vet att det inte är så lätt att hitta en relevant byrå som har formell kompetens och som kan erbjuda sina kunder den service som de efterfrågar. Men Safe Accounting har verkligen kunskaper om redovisning, skatter och finansiell rapportering och kan bidra med både akut- och långsiktig planering för ditt företag.

Fler väljer att starta företag

Fler och fler väljer att starta sitt eget företag och då är det viktigt att ha en stabil grund att stå på. Ekonomi och bokföring är en stor del i detta att driva ett företag, men likväl något som många finner oerhört jobbigt. Då är det naturligtvis oerhört skönt och viktigt att ha en riktigt bra redovisningsbyrå att kunna vända sig till som håller hög nivå på sin service. Safe Accountings ambition är att alltid tillgodose kundens behov samt att alltid hålla en hög service.

Vill du komma i kontakt med Safe Accounting så når du dem på info@safeaccounting.se eller ring till deras kundservice på nummer 08-122 020 72. Du kan även lämna ett meddelande på deras hemsida så ringer de upp dig inom 15 minuter. Det kallar jag bra service!