Inlägg

Det är skönt med flytthjälp

Det är skönt med flytthjälp

Ibland är det svårt att få hjälp med flytthjälp

Visst är det kul att planera och se allt framför sig när man har köpt ett nytt boende eller har köpt eller hyrt en lokal till sitt företag?! Alla möbler som står på plats, blommor och dekorationer som gör så att allt ser inbjudande ut och alla tycker att det är mysigt. Men för att komma hela vägen dit kräver lite planering. Men ibland får man inte ihop det med vänner och bekanta då alla är uppbokade. Det är skönt med flytthjälp då allt inte klaffar. Och det kräver lite mer planering än man kanske trott.

Det är skönt med flytthjälp

När man hittar en ny bostad eller lokal ser man kanske bara dom stora möblerna som till exempel den där soffan som ska stå i blickfånget. Där du ska ta emot dina kunder eller bjuda in gäster. Men allt annat runt omkring då? Allt som finns i alla skåp, alla ömtåliga stora vaser och tavlor? Hur ska du se till att dom inte går sönder eller frakta dom? Är det inte bättre att få den hjälp du behöver? I Stockholm finns Excellent Moving som kan hjälpa dig med nästan allt du behöver hjälp med.

Det är skönt med flytthjälp

Vare sig du är en privatperson eller ett företag så kan du få hjälp.  Och inte bara när det gäller att flytta möbler som man själv tycker är jobbigt att göra själv. Du kan också få hjälp med både kartonger så du slipper köpa dom. Eller varför slippa packa själv så du slipper tänk på hur du ska packa för att inget går sönder. Och när du är väl på plats så vill du inte tänka på din “gamla” bostad som måste städas. Och har du saker som ska kastas eller återvinnas så kan du släppa den tanken också. Ställ allt åt sidan och visa vad som ska tas till vad så tas det om hand.

Excellent Moving’s flytthjälp

Du kan gör en enkel koll på sidan med att skriva in din adress varifrån du ska flytta med enkla uppgifter och vart du ska flytta. Sen kan du lägga till om du till exempel vill ha hjälp med packning, städning, kartonger och andra uppgifter innan du går vidare i processen på deras sidor. Men du kan självklart både ringa och maila dom om du har frågor och hur du ska göra. Det är mer saker än man tror när man ska flytta som man kanske inte tänker på. Och speciellt när det gäller tyngre saker som måste flyttas. När det gäller att flytta, bära och köra stora möbler finns det ett giltigt “trafiktillstånd” och det är viktigt idag ifall något skulle hända. Peppar, peppar ! Men Excellent Moving har koll på allt det där om det är så att du undrar och kan ge dig all info och papper när du bokar deras tjänster.

Dessutom får du dra av halva arbetskostnaden i RUT-avdrag, och det hjälper Excellent Moving dig med så det behöver du inte tänka på.