Samarbete, Tips

Den färska tiden är här!

I samarbete med robin89.blogbiz.se

Den Färska Tiden min utvecklande resa

Jag har under en längre tid följt bloggen Den färska tiden min utvecklande resa som Robin Jonsson driver. Han är dessutom, precis som jag, premiumbloggare hos Blogbiz. Det har han varit sedan 2019.

Vem är då denna Robin Johnsson?

Robin har sedan mars 2019 frilansat som krokimodell. Han har stått modell för en rad uppdragsgivare som varit väldigt nöjda med hans insats. Robin själv tror att det beror på att han faktiskt övar ett antal olika poser varje vecka för att upprätthålla god kvalitét på kroki kurserna.  Han har skapat en egen hemsida som rör hans modellarbete. Den hittar du här: www.krokia.com.

Utöver sitt arbete som modell jobbar han även som lokalvårdare i Stockholms tunnelbana och även inom barnomsorgen i Järfälla kommun. Han har dessutom släppt e-boken “Skämt och ordvitsar att skratta åt“.  Du hittar boken här.

Den Färska Tiden min utvecklande resa.
Robin Jonsson.
På fritiden så tycker Robin om att gå promenader, simma och träna på gym. Han tycker om att kolla på både hockey och fotboll. Favoritlaget är Djurgården. När tillfälle ges åker han till Eskilstuna för att hälsa på familjen. Han är nämligen uppväxt där.
Vill du kika in på hans blogg så hittar du den här: https://robin89.blogbiz.se

Robins blogg

Robin bloggar mycket om vad som händer i hans liv. Det kan vara allt från när han står Krokimodell till andra jobb som han gör. Men det som jag finner mest intressant är när Robin bloggar om hans utvecklande resa och kring hans arbete med verktyget Personal Kanban.

Något som jag har lärt mig när jag har följt bloggen “Den Färska Tiden min utvecklande resa” är alltså om Personal Kanban. Det är som sagt ett verktyg som företaget Toyota använder i sitt arbete med att hitta sätt att enkelt kommunicera kring värdeflöden, prioriteringar och det arbete som organisationen utför. Kände du till detta?

Vill du lära dig mer om Personal Kanban så hittar du blogginlägget om just det här.

Så besök gärna Robins olika bloggar.

Slutligen så vill jag önska er alla en fin måndag!

Kram