Mode

Den eviga väntan

Jag har fortfarande inte fått något svar från designers och har tagit kontakt med dom igen. Och denna gång så ringer jag. Jag kommer att publicera svaret här på min blogg.

Den eviga väntan! Som jag har berättat tidigare så är jag envis och jag ger mig inte. 😉

Har kollat runt lite och letar efter kläder som är anpassade för rullstolsburna. Det kan ju inte bara vara min sambo som tycker det är problem med att hitta kläder. Nya och gamla läsare nu ställer jag en fråga till dig. Antingen lämnar du en kommentar här på bloggen eller så skickar du ett mail till mig – Tycker du att det är problem med att hitta kläder som sitter bra?

Jag har ställt frågan på min FaceBook sida och vill ställa den här på min blogg med.

Till sist så har H&M inte hört av sig och jag tycker att det är dålig stil. Jag vet inte varför dom inte hör av sig? Fortsättning följer!!