Samarbete, Tips

Prova Bookbeat gratis i en månad

Inlägget innehåller annonslänkar från BookBeat SE

Prova Bookbeat gratis i en månad

Ljudbokstjänsten BookBeat kommer nu med julens absolut bästa deal! Du får nu möjligheten att lyssna på över 300 000 ljudböcker helt gratis i en hel månad. Jag själv har använt BookBeat ett bra tag nu och är så nöjd. De har verkligen böcker för alla. Såväl på svenska som på engelska. Du laddar enkelt ner deras app (finns där appar finns) och sedan är det bara att lyssna. För egen del så lyssnar jag oftast när jag vill koppla av från allt arbete och annat som ryms i ens vardag. Jag tar gärna en promenad eller kör en runda i bilen för att skingra tankarna och då är appen från Bookbeat det perfekta sällskapet. Appen är dessutom väldigt enkel att använda.

Det finns böcker för alla

Det finns en mängd olika kategorier av böcker att välja mellan som (spänning, romaner, biografier, för barn också vidare). Så jag garanterar att det faktiskt finns böcker för precis alla. Jag lyssnar gärna på olika serier och Bookbeat-appen är strukturerad på ett sätt som gör det enkelt att hitta de böcker som ingår i just min serie. Jag och gubben har ett familjekonto vilket möjliggör att vi kan lyssna på de böcker som vi vill oberoende av varandra. Så gå in på Bookbeat.se redan idag och se de olika abonnemangsformerna som erbjuds. Det billigaste för endast 99 kr/mån. Du kan om du så önskar även enkelt lägga till familjemedlemmar till ditt abonnemang. Bra va?

Prova BookBeat Premium gratis och du kan lyssna obegränsat!

Prova Bookbeat gratis i en månad
BookBeat SE
Så till sist vill jag bara passa på att önska er alla en riktigt avkopplande och skön jul då ni förhoppningsvis hittar mycket intressanta, spännande eller på andra sätt givande böcker att lyssna på. När det sedan blir dags för ett nytt år så vill vi givetvis även önska er ett fantastiskt 2022!
Kram