Klädkollektion, Mode, Nyhet, Wheelwear

Wheelwear finns nu hos Faire

Nu finns klädkollektion HUMAN att köpa hos Faire

Vi på Wheelwear är så stolta över att nu kunna avslöja att vår klädkollektion HUMAN nu finns hos Faire. För er som inte känner till Faire så är det en Wholesaleplattform som sammankopplar återförsäljare och varumärken runt om i världen. Nu kan alltså hela världen se våra snygga och moderna kläder för rullstolsburna. Det är vi extremt stolta över.

Det händer mycket annat också just nu hos Wheelwear. Vi jobbar hårt för att sprida vårt varumärke så att fler kan upptäcka våra anpassade kläder. Visste du att bara under den korta tid som kläderna har funnits på marknaden så har vi fler är 40 återkommande kunder. Många av de kunder som köper kläder hos oss återkommer gång på gång när de har provat våra kläder och inser hur bra kläderna sitter.

Faire
Wheelwear + Faire = Sant

REA REA REA

Vår rea fortsätter i webbutiken så gå in där och kika. Vi vill naturligtvis att fler ska upptäcka våra kläder och hur fantastisk passformen är på dem. Jag har dagligen kontakt med våra kunder som berättar om hur nöjda de är med kläderna som de har köpt hos oss. Om du inte har upptäckt kläderna från vår klädkollektion HUMAN än så passa på nu när vi har vår stora rea. Eller varför inte tipsa dina vänner om att vi finns.

Om du har frågor om våra kläder så kontakta vår kundtjänst. Antingen via e-post hej@wheelwear.se  eller ring oss på nummer 0454-10300. Vi har telefontid vardagar 09:00-15:00. Vi finns här för dig och svarar mer än gärna på alla dina frågor.

Slutligen så vill vi önska er alla en riktigt fin påsk och hoppas att ni har lika fint väder som vi har. Vi på Wheelwear kommer nu att ta lite ledigt under påsken. Vi kommer antagligen att göra en lite utflykt med vår dotter Elin. Vad ska ni hitta på under påskledigheten?

Kram