Klädkollektion, Livsstil, Mode, Passform, Undersökning

Respons från enkäten

Hej!

Vilken respons jag har fått på den enkätundersökning som jag skickade ut för någon dag sedan (fortfarande pågående). Det har kommit in så många bra svar som jag kommer att ta med mig och ha stor nytta utav i mitt fortsatta arbete. Hittills har ca 80 personer svarat på denna enkät. TACK så mycket för att ni tog er tid att svara. Om du inte har svarat så kan du fortfarande göra det här.

Här nedan kommer ett axplock av den respons som jag har fått in under enkätens rubrik  – “Övriga tankar när det gäller kläder “.

  • Min son har en muskelsjukdom som gör det svårt att ta av för tajta kläder pga svaga muskler. Om man köper större storlek blir tröjan för lång. Samma med jackor, hoodies etc. Lycka till med ditt fantastiska initiativ!
  • Rätt storlek som ser bra ut, rätten att se bra ut är viktig om man önskar, tycker jag ❤️ Samtidigt så bör man kunna hitta kläder som passar med rätt pris.
  • Som flickvän till en rullstolsburen man vill även jag kunna köpa kläder till min man och inte behöva tänka på hur sömmarna sitter eller om plagget är tillräckligt mjukt för att undvika trycksår etc, han använder idag endast “vanliga” mjukisbyxor för det är i princip det enda som funkar sen är han ganska storvuxen så där krånglar det till sig ännu mer
  • Vore fantastiskt bra att hitta en butik där de har kläder som fungerar smidigt för rullstolsburna!
  • Alltid svårt för oss i rulle att få kläder att sitta snyggt
  • Tyvärr slits muddar/ärmslut av rullstolskörningen. Många gånger är tröjor/jackor i toppskick, förutom ärmarna (nedanför armbågen) ser bedrövliga ut. Jag skulle verkligen vilja ha underärmarna (på jackor) skodda.

Respons

Klicka på bilden för att komma till och besvara enkäten

Jag har gjort många enkätundersökningar under åren lopp. När jag för cirka fyra år sedan startade min blogg www.wheelwear.se så trodde jag att min man var ganska så ensam om problemet med att hitta kläder som sitter bra, men det har visat sig att det är han verkligen inte. Det är betydligt fler än Kristoffer som har dessa problem att hitta kläder som fungerar bra. Det ska inte behöva vara så. När jag genom åren har mina undersökningar så har jag sett att problemet är riktigt stort. Ni är många i detta avlånga land som har samma problem som min gubbe har att hitta kläder som sitter bra och samtidigt är snygga. När jag har gjort research omkring problemet att hitta kläder för rullstolsburna så finns detta problem även utomlands. Varför det ser ut så? Så därför så tar jag verkligen vara på och uppskattar er respons och feedback på mina enkätundersökningar. Jag läser alla era svar och tar till mig det ni skriver. Det kommer jag att ta med mig i mitt fortsatta arbete. Så fortsätt att skriva till mig med era synpunkter!

Om du vill läsa mitt senaste inlägg (gällande enkäten) så hittar du det här.

Kram