Jag, Klädkollektion, Mode

God jul önskar vi er

Hej, jag och Kristoffer vill med detta inlägg bara önska er alla en riktigt god jul.

Jag kan inte riktigt förstå att det är julafton om bara några dagar. Det är många med mig som säger samma sak, att tiden har gått så fort och detta trots Corona och allt annat tråkigt som detta år burit med sig. Känner du igen dig i detta eller vad tycker du? Jag kommer att ta lite ledigt från jobbandet nu över jul och nyår och bara försöka slappna av och njuta tillsammans med gubben. Det blir en lite annorlunda ju men det kommer att bli bra ändå.

Kalle Anka

Vi kommer som vanligt att titta på Kalle och äta massor av god mat. Om maten tar slut så har vi ju all godis som jag har gjort. Så vi lär nog inte gå hungriga över julen i alla fall. Det är såklart riktigt tråkigt att vi inte kan fira med familjen som vanligt men nu är situationen som den är med Corona pandemin. Vi får göra det bästa utav situationen. Hur kommer ni att fira jul i år?

jul
Här ser ni en jultomte i form av ett troll. Bakom ser ni två keramikgrisar.

Kollektionen

Hoppas jag att vi inom kort får bukt på Corona pandemin i samhället. Så att jag kan resa till Malmö och besöka fabriken där som skall sy upp kläderna i min kollektion. Förhoppningar hade jag om att kunna åka nu i december. Som situationen varit och fortfarande är så vågar jag inte åka utan får snällt avvakta. Om jag är rädd för att bli smittad av Corona så jag är extra försiktigt. Speciellt när det gäller resor och sånt som man inte måste göra.

Jul

Detta var ju inte vad jag ville eller vad jag hade planlagt, men det finns inte så mycket att göra som läget är nu. I vilket fall som helst så får vi försöka att njuta av julen så mycket det går och vila upp oss i några dagar och sedan ta nya tag i allt efter julhelgerna och hoppas att situationen har förbättrats lite då.

Nu får ni har en riktigt skön jul och vara rädd om er så hörs vi snart igen!

Kram