Bok, Tips

Våga starta eget

Våga starta eget-boken!

Boken Våga starta eget är en guide för dig som vill starta eget företag. Boken innehåller praktiska råd och tips samt intervjuer med andra småföretagare som gjort just detta. Småföretagarna i boken delar frikostigt med sig av sina tips och erfarenheter. I slutet av boken finns det plats för dig att göra egna anteckningar och där finns även frågor att besvara som är bra att tänka på inför din företagsstart.

Visste du att i Sverige så startas det cirka 70 000 företag varje år?

Våga starta eget
Våga starta eget boken.

Varför skrev jag då boken Våga starta eget?

Redan när jag höll på att starta mitt första företag så fick jag idén till, Våga starta eget. Efter att jag hade sökt information om hur man egentligen skulle gå till väga på nätet och där fått ca en miljon träffar som inte gav mig ordentliga svar på de frågor jag hade så slog det mig att jag helt enkelt inte riktigt vart jag skulle leta efter informationen jag sökte. Vid den tidpunkten så hade jag över 1000 frågor om allt mellan himmel och jord som rörde företagande. Där och då önskade jag mer än något att jag hade haft en bok där man kunde läsa om hur andra har gjort.

Något som jag tycker är bra när jag nätverkar med andra företag är att lära mig om hur de har gjort. Man utbyter erfarenheter och delar tips och idéer när man kommer i kontakt med andra småföretagare. Hur som helst så var hela tanken med boken Våga starta eget att göra det lite enklare för dig när du ska starta ditt företag!

Våga starta eget
Våga starta eget finns också som E-bok.

Vad har sagts om boken

Martin Engvall

En bra bok som visar att det inte behöver vara så komplicerat att starta eget, Tydliga riktlinjer & tips hur man kan börja sin resa. Kul att man kan få lyssna på andra småföretagare hur dom jobbar och driver sin verksamhet. Även förklarar det grundläggande i företagandet. Bra jobbat Mikaela!!

 

Birgitta Granberg

Mycket trevlig och användbar bok för alla som vill starta eget. Boken är lättläst och väldigt överskådlig. Många bra tips! Rekommenderar verkligen boken!

Till sist så vill du läsa mer om boken och/eller göra en beställning så kan du klicka här.

kram