Butik, Tips

Snart jul

Tänk att det snart är jul

Jag kan inte fatta att det snart är jul. Tiden går ju så fort! Helt ärligt så är det bara fem veckor till jul, inte klokt. I helgen så är det därför dags för oss sätta upp utebelysningen hemmavid. Skall bli skönt med lite ljus nu när det mörknar allt tidigare och tidigare. Det kommer att pigga upp! Har ni satt upp utebelysning och annat ännu? Ni kanske redan har börjat pynta med ljusstakar, tomtar och allt vad man nu har?

Julmarknader

Från och med idag torsdag och hela helgen är det julmarknad på Ljungsleds Plantskola i Mörrum. Det är tradition för oss att besöka den en gång per år. Man hittar alltid något kul att titta på eller i värsta fall köpa med hem. Så om ni har vägarna förbi Mörrum så gör gärna ett besök. Julmarknaden på Ljungsled pågår mellan den 18 – 21 november 2021.

Eriksbergs julmarknad är något som också har blivit en tradition i vår familj och som vi besöker varje år. Denna julmarknad äger rum mellan den 11 – 12 december 2021.  Det är så mysigt att besöka alla dessa julmarknader och inte minst att tjuvsmaka på julens alla delikatesser. Vi har inte bestämt om och var vi ska äta julbord i år, men något blir det säkert. Vi brukar äta åtminstone ett julbord innan själva julafton. God mat och dryck är ju, i alla fall enligt mig, en stor del utav julen.

Snart jul
Ekologit te med smak av Guava/vanilj tillsammans med en kopp från varumärket Wheelwear.

Värmande teer

Något som jag tycker är mysigt med denna årstid är att kunna krypa upp i soffan med en god kopp rykande varmt te. Oerhört mysigt! Vi säljer dessutom oerhört bra och goda ekologiska teer i vår webbutik. Precis som när man väljer kaffe så finns det ju ett oändligt utbud av teer att välja på. Jag tycker dock att man bör tänka ett steg längre när man väljer och välja ett ekologiskt te som ju är bra inte bara för dig utan även för miljön. Vi på Wheelwear försöker att tänka mycket på miljön och väljer därför endast produkter som är bra för den.

Jag skrev ju ovan om att vi har olika teer i vår webbshop och nedan ser du vilka smaker du kan välja ibland i vårt sortiment:

Nä, nu skall jag unna mig en liten paus i arbetet och gå och brygga mig en riktigt stor god kopp te innan jag fortsätter mitt arbete med klädkollektionen. För att säga ett par ord om den så har inte fabriken hört av sig än, men jag väntar spänt. Dragkedjorna som skall sitta på har nu kommit fram till fabriken och jag har sett dem. De är oerhört fina. Förseningen som skedde för någon vecka sedan berodde just på att dessa kedjor inte hade nått fabriken, men nu är de alltså på plats.

Nu vill jag som vanligt avsluta med att önska er en fin torsdag och en trevlig helg!

Kram