Jag, Klädkollektion, Mode, Nyhet, Samarbete, Wheelwear

Vi söker efter en businesspartner

Vi söker nu efter en businesspartner!

Just nu söker vi efter en businesspartner! Vi är ett ungt företag, startat 2021, som designar, tillverkar och säljer prisvärda kläder för rullstolsburna under varumärket Wheelwear. Under 2022 har vi lanserat vår första kollektion med herrkläder, HUMAN, som vi säljer i vår egen webbshop. Plaggen har kommit till efter flera marknadsundersökningar om vad rullstolsburna söker efter när de shoppar kläder.

Vi vet hur man skapar funktionella och snygga kläder, du vet hur man etablerar sig hos både grossister och detaljhandel. Med din expertis kan vi stärka vår konkurrenskraft, skala upp försäljningen och utveckla företaget vidare.

Wheelwear tävlade och tog sig i hård konkurrens till finalen i Shift 2022. Vår målgrupp finns globalt och vi vill hitta samarbetspartners och finansiärer som tror på varumärkets potential lika mycket som vi. Men vi kan börja med den svenska marknaden.

Det som driver oss är ett personligt engagemang och övertygelsen om allas lika värde. Vi vet av egen erfarenhet hur svårt det är att hitta kläder för rullstolsburna i den vanliga handeln. Där blir dina kontakter inom konfektion avgörande. Du kan också vägleda oss i affärsmässiga frågor.

Vi söker efter en businesspartner
Mikaela Lastre och Kristoffer Fredriksson

Så vem är det som vi söker?

Om vi får önska finns vår nya  samarbetspartner i eller i närheten av Blekinge. Men det viktigaste är din professionalitet, att du vill dela med dig av ditt stora kontaktnät och bli lite av en ambassadör för Wheelwear. Du kickar igång på start-ups och är beredd att gå in med finansiering i bolaget i form av antingen tid, pengar eller båda delarna.

Det här berättar vi gärna mera om så skicka ett mail till vår vd Mikaela Lastre så att vi kan inleda en diskussion.
mikaela@wheelwear.se eller ring mig på nummer 0454 10 300 (telefontid vardagar mellan 9-15)

På www.wheelwear.se finns mer info om oss, våra produkter och vår filosofi. Här kan du också se vårt utbud av de kläder som vi har tagit fram. Välkommen att bli en del av ett litet kreativt företag med stor potential!

Kram