Mode, Passform

Tillbaka efter sommar uppehållet

Hoppas att ni har haft en skön sommar med mycket sol och bad samt lite gott från grillen. Jag har haft en skön sommar och har hunnit fundera på hur jag vill utveckla min blogg. Har haft lite ledig tid och då har jag och min sambo Kristoffer gjort lite utflykter till Öland och har också varit en sväng i Skåne.

Jag såg på FaceBook jättefina bilder på en tjej som satt i rullstol och hon heter Moha Frikraft. Ni kan se bilderna här på hennes blogg. Hon blev fotograferad av Tomas Gunnarsson, känd som genusfotografen,  och han lyckades fånga jättefina bilder på henne. Hon säger i artikeln att hon är en förebild för andra och det är hon.. Ni kan läsa artikeln här på expressen.

Jag vill med min blogg debattera att alla har rätt till att klä sig i snygga kläder oavsett om man sitter i rullstol eller ej. Det är bra att det kommer ut i media så det blir en debatt om det. Då kommer det att ske en förändring och vem vet att inom en snar framtid så finns kläder som är anpassade för personer som sitter i rullstol i “vanliga” klädbutiker. Som sagt det finns mer än 100 000 personer som sitter i rullstol efter en ryggmärgsskada. Det behövs en förändring!

Tillsammans så kan det ske.. eller hur?