Tips, Wheelwear

Trädgårdsarbete i helgen

Trädgårdsarbete i helgen

Det var dags för lite trädgårdsarbete i helgen. Det är något som båda jag och Kristoffer tycker är “lite” tråkigt. Vi har i helgen klippt buskarna och kanterna runt gräsmattan. Visst är det skönt när allt är klart och ser fint ut, men så tråkigt och tungt innan man börjar.

Nu tycker vi båda att vi har en fin trädgård. Det som är kvar är att vi behöver ta bort mer ogräs i vår ena rabatt men det får vi göra nu i veckan. När man börjar dra i ena endan så kommer det av någon anledning alltid fram fler saker som måste göras. Men det är bra att vi nu ändå har påbörjat trädgårdsarbetet i alla fall.

Det som vi ska göra nu är att rensa ogräs och se om vi behöver så lite fler blommor. Sedan så kommer vi att ha en fin trägård. Det är en hel del pyssel med att ha en trädgård. Tycker ni om att pyssla i trädgården?

Trädgårdsarbete i helgen
Kristoffer klipper kanterna på våran gräsmatta.

En lite fråga till er

Jag och Kristoffer är inte så duktiga eller intresserade av blommor och vad man ska göra för att det inte ska komma upp så mycket ogräs i rabatten. Som ni säkert har förstått så är vi inte direkt de som tycker om att vara ute i trädgården och hålla på. Så nu hade vi tänkt oss att hitta något att ha i en av våra rabatter som är så pass heltäckande att ogräset inte kan ta sig upp där mellan blommorna. Har ni som läser detta något bra tips på bra växter som man kan ha i rabatten så hör gärna av er. Vad vi än sätter så kommer som sagt ogräset fram mellan växterna.

Det vi egentligen är ute efter är helt enkelt en lättskött trädgård som inte kräver så mycket jobb. Visst kan vi tänka oss att vara ute någon timme då och då och klippa lite kanter och ta bort lite ogräs, men vi vill inte lägga all vår fritid där. Det hade varit drömmen att ha en riktigt lättskött trädgård.

Kram