Artikel, Intervju, Mode, Passform, Tips

Stipendium för min klädkollektion – Kläder för rullstolsburna

Fick under veckan som precis gått besked om att jag är en utav de som tilldelats ett stipendium från Ingvar och Katarina Backhamres minnesfond.

Nu kan den dröm jag haft under lång tid, att kunna skapa en klädkollektion för personer som sitter ner, äntligen bli sann. Detta projekt ska jag göra tillsammans med designer Lotta Niemi som har sin ateljé i Karlshamn. Marknaden för denna typ av kläder är idag väldigt liten och detta vill jag försöka att ändra på. Min vision är att det ska finnas kläder för rullstolsburna i “vanliga” klädbutiker. Jag tycker att det känns som om klädindustrin behöver ändras och att var och en, både konsumenter och handlare, behöver få upp ögonen när det gäller kläder för rullstolsburna! Alla vill ha snygga kläder och känna sig fin, eller hur?

Om du vill stödja mitt projekt med att skänka en slant så swisha på nummer 123 25 33 941. Stort tack!

Torsdagen den 17 oktober efter 12.00 pratade Lotta Niemi om vårt samarbete i P4 Blekinge.

Kram