Samarbete, Tips

Psykologi och entreprenörskap

I samarbete med MissLopez.se 

Psykologi, entreprenörskap och bloggande

Psykologi och entreprenörskap är stora intressen för bloggerskan Isabel Lopez som driver bloggen www.misslopez.se. Hon kommer ursprungligen från Spanien men har bott i Sverige, Stockholm, i många år. Isabel är en driven kvinna som har många bollar i luften. Hon brinner för holistisk coaching och erbjuder olika kurser online inom detta ämne. Läs mer om hennes kurser här.

I sin blogg så bjuder hon på allt ifrån vardagslivets händelser, till exempel olika spanska recept och annat, till när hon emellanåt blir bjuden på kändisfester. Det som jag tycker är mest intressant med bloggen är dock när Isabel bloggar om psykologi där hon ger olika tips. Några av tipsen som Isabel ger på bloggen är; Hur man attraherar mer kärlek i sitt liv eller konsten att övertyga människor och mycket mycket mera.

Du kan läsa mer om hennes blogg här: www.misslopez.se

Psykologi och entreprenörskap
Isabel Lopez

Egen YOUTUBE kanal

Isabel är utbildad holistisk coach, sociolog och har även studerat juridik på Stockholms universitet. På sin YouTube kanal bjuder hon på olika verktyg inom personlig och filosofisk utveckling. Är du nyfiken på att prenumera på MissLopez YouTube kanal så hittar du den här.

Hon har även egna kurser i personlig utveckling både på svenska och på spanska. Där har hon prenumeranter från runt om i hela världen.

Vill du bli certifierad beteendeterapeut?

Drömmer du om att arbeta med människor och att få människor att växa? Utbildningen till certifierad beteendeterapeut är i fyra moduler som ger dig den kunskap som du behöver för att kunna arbeta inom yrket. Är du nyfiken på att läsa mer om utbildningen så hittar du all information här.

Avslutningsvis så vill jag poängtera att om du har några frågor så är du mer än välkommen att kontakta Isabel på följande e-postadress feelgoodwomanhood@gmail.com så svarar hon på alla dina frågor.

Nu vill jag önska er alla en fin måndag och hoppas att ni får en fin vecka.

Kram