Samarbete

Intressant livsstilsblogg att följa

Samarbete med carolinkönig.se

Har hittat en intressant livsstilsblogg att följa

Har hittat en intressant livsstilsblogg att följa som jag nu vill tipsa er alla om! Det är Carolin König som driver en livsstilsblogg där hon bloggar om sitt liv. Man får som läsare följa henne både till vardags och även i lite mer festliga stunder. Jag har följt henne ett tag nu och som läsare får man som sagt följa henne allt ifrån resor men även när livet inte är lika glamoröst. Något som många av oss kan känna igen sig i.

Vem är då Carolin König

Till vardags så arbetar Carolin König som språklärare. Det har hon gjort i sju år sedan hon tog sin examen från universitet. Hon är även mamma till två underbara tvillingpojkar på nio år. Hon precis som jag tror på existentialism och att man med tankens kraft kan uppnå saker i livet. Om man bara tror tillräckligt mycket på det så händer det.

Vi är många som kämpar oss till var vi vill befinna oss i livet. Väldigt få får saker serverade på ett guldfat. Eller hur?

Intressant livsstilsblogg
Carolin König

Webbutik

Utöver livsstilsbloggen carolinkönig.se så samarbetar hon med företaget Juice plus +. Hon säljer olika frukter och grönsaker i form av kapslar. Känner du också igen dig i att du har svårt att få i dig tillräckligt med frukt och grönsaker? Jag äter själv olika vitaminer och mineraler för att vara säker på att få i mig tillräckligt med vitaminer och mineraler. De kapslar Carolin säljer utvinns med en unik process där man kan få ut så pass mycket som hela 98% av alla nyttigheter från färska frukter och grönsaker utan att tillsätta konstgjorda ämnen.

Jag lärde mig av Carolin något som jag inte visste innan och det var att de vitaminer som vi köper i affären innehåller mängder med konstgjorda ämnen. Hur som helst så kommer jag nästa gång jag skall köpa vitaminer köpa dem av livsstilsbloggaren Carolin König. Jag tycker att hon verkar ha helt rätt inställning till detta med vitaminer. Du hittar länk till hennes butik på hennes blogg https://carolinkonig.se.

Var brukar du köpa dina vitaminer om du nu köper några alls?

Om du har frågor om de produkter som hon säljer så är du välkommen att kontakta henne på adressen carolinkonig1988@gmail.com.

Jag hoppas att ni liksom jag kommer att bli inspirerade av att följa detta kono.

Kram