Samarbete, Tips

Hur ser ditt företags tidsrapportering ut?

Sponsrat inlägg i samarbete med Millnet

Hur ser ditt företags tidsrapportering ut ?

I dag är det många företag som har personal som jobbar hemifrån i största mån. Vi får inte vara för många på allmänna platser och vi försöker lösa det på bästa sätt. Vissa dagar jobbar vi på kontoret och vissa dagar hemifrån. Det mesta går att lösa genom dator och telefon.

Möten och tillfällen då vi behöver träffas sker via telefoner och skype-möten. Och i vårt dagliga arbete jobbar vi med projektplanering, bemanning och tidsrapportering.

Tidsrapportering

Hur jobbar ditt företag med all rapportering och planering ? Millnet har ett webbaserat program för tex tidsrapportering som din personal lätt kan använda.

tidsrapportering

En tidsrapportering ska vara enkel för din personal. Millnet kan bygga ihop ditt företags tidsrapportering efter ert behov.

Ert tidsrapporterings-system kan också innehålla körjournaler, utlägg och traktamenten så att allt kommer in samtidigt. Och sen integreras till ert lönesystem.

Dom flesta har idag en dator och även internet anslutning. Och det gäller även mobiltelefoner. Då rapporteringen sker via webben så går det att ladda ner en app. Då kan din personal se allt var dom än befinner sig.

Rapportering

Som administratör kan du titta på din personals tider och registreringar innan det är dags för attestering. Du kan ta ut rapporter och det kan även din personal göra för att se att allt stämmer.

Demo

Innan du har bestämt dig kan du boka en demonstration. Du kan antingen se domen på ditt företag, hos Millner eller som en webbdemo.

Uppstart

Ditt företag får hjälp med både att utforma systemet efter ert behov. Du får också hjälp med att sätta upp systemet så att du och din personal bara kan sätta fart. Utbildning och lathundar får alla tillgång till.

Systemet uppdateras kontinuerligt så att ni har all info hela tiden. Och har ni frågor hjälper supporten till med allt ni behöver.