Samarbete

Vill du synas mer ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Brath Youtube kanal

Att blogga

När man börjar blogga gör man det kanske för sin egna skull. Man har några bekanta som läser och man skriver och sätter in bilder. Sen börjar man läsa andras bloggar och man bygger upp ett litet kontaktnät. Intresset för att skriva blir större och större och kanske vill du synas mer ute på nätet.

Synas mer

Ytterligare blir du blir inspirerad av andra och vill göra din blogg större och intressantare. För att du ska kunna synas mer ute på nätet finns det några saker som du behöver göra med din blogg. Du ska inte skriva en lång titel tex och sen ska du tänka på hur lång text du skriver.

Dessutom är det skillnad på rubrikerna H1 och H2 och hur dom syns när någon googlar. Och du vill ju att andra ska hitta din sida och blogg. För idag googlar ju alla om olika saker och har du en bra rubrik så hittar dom dig också lättare.

För att du ska lära dig en dessa tips tycker jag att du ska gå in på Brath Youtube kanal. Här finns alla tips du behöver. Och prenumererar du på kanalen så missar du inget tips när det kommer upp ett nytt.

Jag har tryckt i för prenumeration och ska sätta mig ner och gå igenom tipsen.

SEO

En viktig grund för din blogg är SEO som betyder Search Engine Optimization. Om du ser till att din SEO i din blogg är “grön” som man ser i WordPress om du använder den så kommer du att synas mer. På Brath YouTube-kanal får du lära dig vad SEO är och vad du ska göra för att skriva så bra som möjligt.

På YouTube – kanalen kan du också lära dig om länkar, e-handel och hur du kan marknadsföra dig och din blogg.