Samarbete, Tips

Nätverk för ditt hälsotillstånd

Sponsrat samarbete med Medograf

Ett nätverk för ditt hälsotillstånd i dagens läge

I dagens läge där det är mycket som händer runt oss där många blir av med sina jobb, blir sjuka, men också mår dåligt pga situationen är som den är. Det finns människor som bir deprimerade och får ångest och ibland kan det vara svårt att prata och dela med sig av sin vardag.

Du vill prata med med någon, dela med dig av din vardag eller kanske få råd om var du ska vända dig för att få hjälp. Medograf är en gratis hemsida där du både kan söka på olika diagnoser, få råd och diskutera med andra med samma problem och sjukdomar.

Du kan också vara medlem om du har någon närstående som är sjuk eller har problem, och du vill hjälpa till som närstående.

Gratis konto

Du kan skapa ett gratis konto och vara helt anonym. Det finns grupper som du kan gå med i, du kan läsa om läkemedel och träffa en läkare online.

Om du laddar ner Medograf app på din telefon kan du också lägga in påminnelser när du ska ta din medicin. Eller varför inte föra dagbok om ditt hälsotillstånd så att du enkelt kan gå tillbaka.

Covid 19

Det finns en grupp som man kan diskutera Covid 19, vare sig man är smittad själv, har varit sjuk eller känner någon som varit sjuk. Även om det kommer ut mycket information genom sociala medier och nyheter finns det mycket att diskutera runt läget och hur vi alla mår.

Hjälpmedel och kost

Letar du efter ett bra kedjetäcke eller andra hjälpmedel. Det finns många diskussioner och grupper med all info du behöver.  Eller vart du ska vända dig med dina sömnsvårigheter.

Kosten är viktig för oss alla och vill du ha info om hur du ska tänka och hur du ska må bättre finns det olika grupper, och diskussioner om olika dieter och kost.

Nätverk för ditt hälsotillstånd