Samarbete

Aktuella körkortsfrågor

Att plugga till ditt körkort

Att övningsköra är en sak. Man lär sig hantera en bil ute på gatorna. Men det finns också en hel del man måste kunna för att klara av Trafikverkets prov. Och då gäller det att plugga på rätt saker. Vill du få tillgång till aktuella körkortsfrågor som du kan testa och plugga på ?

Körkortsfrågor

Teoricentralen har både en hemsida som du kan titta på ifall du sitter framför en dator, men dom har också en app som du lätt kan ladda ner på din mobil. Där finns hela körkortsboken som du kan läsa, men också över 1100 stycken körkortsfrågor som du kan träna på.

Alla frågor liknar Trafikverkets frågor, men är inte identiska då detta inte är tillåtet. Men dom är lika kluriga och i olika situationer. Frågorna är skrivna av trafiklärare och uppdateras varje dag. Systemet talar om för dig när du har tillräckligt med kunskap för att kunna göra provet hos Trafikverket.

Dessutom kan du se alla vägmärken och du kan göra prov i olika lägen som du sen får svar på. Statistik över allt du gjort finns så att du kan följa din kunskap och vet vad du ska träna på.

körkortsfrågor

Du kan bli medlem helt gratis för att titta runt på sidan och se om detta kan hjälpa dig på vägen mot ditt körkort. Gör ett test och se hur mycket du kan.

Teoricentralen

All info som finns på Teoricentralen sida uppdateras kontinuerligt om det är något som ändras tex när det  gäller trafikregler. Det är erfarna körlärare som sätter in all info. Och tycker du att det är lättare att läsa på ett annat språk än svenska så finns all info på både svenska, engelska och arabiska. Frågorna finns att lyssna på om du tycker att det är lättare än att läsa så att du inte missförstår någonting.

Har du frågor angående nått på sidan eller någon annan fråga som handlar om just ditt körkort chattar du med en körlärare på sidan som kan hjälpa dig. Ibland vill man ju komma vidare i sitt pluggande och är det något som gör att man inte kan fortsätta kan det vara skönt att få svar på en gång.