Samarbete

Dom finns i alla former

Sponsrat inlägg i samarbete med Campadre

En bra ljuskälla

Ljus och sken behövs i alla våra hem. Vare sig det är i hallen, sovrummet eller i vardagsrum. Och dom finns i alla former. Du kan skaffa en mysig belysning över din fåtölj där du sitter med din bok, men också lampor som lyser upp ett arbetsrum.

Taklampor i alla former

Campadre har ett stort urval av taklampor för alla dina rum och i olika former. Jag har upptäckt denna sida och den har mycket att erbjuda när det gäller allt. Du sitter enkelt framför datorn och kan klicka runt på sidan och jag kan inte komma på något som du inte kommer att hitta. Det finns inte bara inredning till ditt hem utan också kläder, skor, accessoarer, skönhetsprodukter och sportkläder. Och du kan också söka på ditt favoritmärke.

i alla former

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem och du skapar enkelt ett konto med din mailadress och ett lösenord. Sen är det bara att gå in och titta runt, men jag kan ge dig ett gott råd – se till att du har tid att sitta en stund. För det finns en hel del att titta på.

Kampanjer

När du kommer in på sidan så ser du både populära och aktuella kampanjer och hur många dagar det är kvar på dom. Kampanjer undrar du. Varje morgon startar Campadres kampanjer. Du kan få ett mail om du vill antingen dagligen eller per vecka.  Då missar du inte någon utav dom kampanjerna som startar. Du sätter också in dina intressen så att du bara får mail om dom områdena.

Kampanjerna är öppna i mellan tre till fem dagar och det är ett visst antal varor som kan handlas. Så det gäller att vara snabb om man vill ha något speciellt.

Dessutom kan kampanjerna ge dig upp till åttio procents rabatt och handlar du för över fyrahundra kronor är frakten fri.