Samarbete

Bästa mobilskalen

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Ett personligt mobilskal!

Jag har hittat en sida där man kan designa sina egna mobilskal. Så rolig idé!

Det är inte bara roligt att ha sitt egna personligaa mobilskal, det är också ett smart sätt att hålla reda på sin mobil när man är tillsammans med andra vänner. Oftast ligger det svarta mobiler på borden och man måste försöka hålla koll på vilken mobil som är ens egna. När man har sitt personliga skal är det aldrig ett problem.

Det är också jättekul att designa sitt eget skal! Titta igenom bilderna pådin telefon och försök välja ut vilken du skulle vilja ha som ditt mobilskal. En kärleksbild med din partner, ditt eller dina barn, hunden, katten eller hemmet. Det finns oändliga möjligheter att välja och jag tyckte att det svåraste var att välja vilken bild jag skulle ha. Det får nog bli flera olika så att man kan byta.

Perfekta presenten är det också! Har du kompisar, barne eller partner som fyller år? Då är det en rolig och personlig present som de garanterat inte kommer att få från någon annan. Barnen kanske har en favoritserie eller någon figur som de älskar, då är det perfekt att beställa ett skal med figuren till dem.

Nu på sommaren åker man många gånger och hälsar på vänner och familj mer, ett mobilskal är också en otroligt bra “gå bort present”. Istället för en chokladask, blommor eller en flaska bubbel så ta med ett personligt mobilskal. Jag lovar att det kommer att göra succé!

Det är jätteenkelt att göra ditt eget skal, gå bara in på https://fyndiq.se/dyo/initial-landing-page/ och följ instruktionerna, ladda upp din bild och så är det klart! Fundera ut vilka du vill ge det till, eller kanske bara till dig själv? Det är så kul så jag lovar att du kommer vilja göra fler!