Samarbete

Viktigt att tänka på

Sponsrat inlägg i samarbete med Verahill

Det är bra att tänka på

Det finns några saker i livet som man aldrig glömmer och som man har kvar i minnet med en underbar känsla. Det kan tex vara ditt bröllop, ditt barns födelse eller något väldigt nära dig och din familj. Och när det gäller vissa av dessa minnen finns det saker som är viktigt att tänka på.

Om du ska gifta dig kan det vara bra med ett äktenskapsförord. Du kanske har ärvt en sommarstuga som går i arv och för att det inte ska uppstå missförstånd vid tex en skilsmässa är det bra med ett skrivet dokument.

tänka på

Äktenskapsförord

När man sitter och planerar sitt bröllop vill man få så många fina minnen och känslor som möjligt. Man vill komma ihåg dagen så länge som man lever och hoppas att alla inblandade också kommer att göra det. Man vill leva tillsammans så länge man bara kan, men det kan också hända att äktenskapet slutar i skilsmässa. Det är självklart inget som man vill och planerar. Men det kan hända.

Och är det så att ni som par har vissa saker som ni inte vill dela på vid skilsmässan så ska ni också skriva ett äktenskapsförord. Om ni inte gör det så gäller giftorätten som innebär att ni måste dela på allt. Ni har båda rätt till hälften var av tillgångar och allt som ni skaffade innan ni gifte er.

Om du inte vet eller kan skriva detta förordet kan ni få hjälp av Verahill som är en juristbyrå som är experter på familjejuridik. Verahill har kontor över hela Sverige och du kontaktar dom lätt via telefon eller online. Dom har fasta priser så det kommer inte rulla iväg mer pengar ifall det tar lite längre tid att skriva ert äktenskapsförord.