Samarbete

Pooldröm

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

Har du också en pooldröm ?

Visst älskar vi alla att bada på sommaren ?! Att ha en pool i sin trädgård är väl en stor dröm det med. Ta ett morgondopp och bara kunna hoppa ner när man vill utan att behöva åka någonstans. Och det är inte för sent för att bygga en pool och kunna bada resten av sommaren.

pooldröm

Pooldröm

Poolgiganten kan hjälpa dig med din pooldröm. Dom har marknadens bästa poolstomme och har en lång erfarenhet av både material och byggande.

Vill du ha din pool ovanpå din mark, nergrävd eller kanske tom delvis nergrävd ? Det finns möjligheter för alla sätt och behöver du råd om vad som är bäst just för dig kan du få ett hembesök.

Du kan få den storleken du vill ha beroende på hur stor tomt du har och hur den ser ut, men det finns också färdiga poolpaket på Poolgigantens sida. Och du kan få omedelbar leverans av allt förutom överdraget på poolen då dom tillverkas efter din storlek på poolen.

En. pool är inte bara en pool som man badar i utan det finns en hel del tillbehör som gör din pool alldeles extra. Du kanske vill ha en trappa ner i poolen i stället för en stege, eller varför inte lampor som lyser upp din pool på sommarkvällarna.

Allt du behöver för din pool levereras direkt hem till dig. Och vill du bygga din pool själv så finns utförliga instruktioner och du kan alltid ringa Poolgiganten om du stöter på problem eller vill fråga något. Vill du hellre få hjälp med byggandet så hjälper Poolgiganten till med det också.

Du får också med en guide med hur du ska sköta din pool för att den ska vara ren.

Så titta in hos Poolgiganten och förverkliga din pooldröm !